TIPS KECANTIKKAN :D

    
  1. FIRST , minum air limau nipis tanpa letak gula untuk orang yang ingin mengempis perut . hee . i buad taw tapi jarangg sebab MALASSSSSSSSSSSS :D buad dlm seminggu dua tenguk perubahan dia . minum pagi sebelum makan dan malam sebelum tidur . 
  2. SECOND , harusslah minum air secukupnyaa kan ?. 8 gelass ehari . pehhhh , kembung perut dibuatnyaa . HAHAHA . air elok untuk orang yang mahu menjaga kecantikkan dalaman luaran . tak percaya ? TANYA DOKTOR :)
  3. THIRD , mestilah cuci muka sebersihnyaaaa pada sesiapa yang suka pakai make up macam i ni haa . kita harusslah cuci muka 2 kali sehari sekurang2nyaaa . pagi dan malam sebelum tidur supaya muka kita bersih dari segala kotoran . selepass cuci muka , pakai penyegar dan pelembap jangan lupa itu :D i kadang2 malass nak cuci muka teruss tidur kulit tak bernafas sbb ada make up . tuh yang penuh jerawat . haih -.-
  4. FOURTH , stim muka :D i ska taw buad benda alah ni sbb best sgt . tapi tapi , panass dia mak aiiiii -.- HAHA . stim muka ni  hanya boleh buad di rumah sahaja tak perlu mahal2 nak buad kat spa ior yang bekaitan . koss dia mahal wooo kalau buad kat spa . bagi yang tak mampu boleh buad kat rumah sahaja . cara dia letakkan didhan air dalam mangkuk besar . tekap muka pastikan wap-wap air kena tepat pada muka keh ? biar seama sepuluh minit atau muka terasa bepeluh . lepas itu , cuci muka seperti biasa dan jgn lupa akai penyegar dan pelembap . stim muka boleh menghilangkan kotoran pada muka , bintik2 hitam , liang pori trsumbat dan bintik2 putih .
  5. FIFTH , memakai mask di muka . pakai mask ini untuk menghilangkan jerawat , memutihkan dan sebagai nyaa . tidak kira pakai peel mask or yang macam dalam gambar tu . mana2 boleh . asal kan sesuai dgn muka :D pakai nyaa 2 kali seminggu bagi yang berjerawat .
ITULAH TIPS KECANTIKKAN DARIPADA SAYA . TERIMA KASIH :D